Silmäin alla -blogi

Antikvariaatti Sofian Silmäin alla -blogiin rustaillaan lukukokemusten lisäksi sattumuksia antikvariaatin arjesta. Mahdollisesti teemme myös kirjailija- ja tutkijahaastatteluita.
Mihin rakkaus pystyy?
6.12.2022
Tietty teos voi synnyttää rakkauden en­sisil­mäyk­sel­lä, mikä johtaa tärkeään, koko elämän kestävään mer­ki­tyk­sel­li­seen suh­tee­seen.
Kirjoittamisen kuninkaan lumo ei lakastunutkaan
15.5.2022
Ve­to­voi­mai­sia sanoja ja oivaa juonen kul­je­tus­ta, jotka suo­ras­taan pa­kot­ta­vat lukemaan vielä seuraavan ja sitä seu­raa­van­kin sivun ennen kuin kirjan malttaa laskea lepoon. Kiitän Stephen Kingin lisäksi suo­men­ta­jaa työstään. Ilkka Rekiaho hyödyntää kieltämme tavoin, joista uskoisin Kinginkin pitävän.
Antti Kuusela jatkaa 14.3.2022 aloittamaansa blogitekstiä David Foster Wallesin Päättymätön riemu -teoksen lukukokemuksesta.
8.4.2022
Kun kuulee jotakin tiettyä kirjaa ke­hut­ta­van, niin mistä oikein on kyse? Miksi jokin kirja nostetaan sel­lai­seen asemaan, että lähes jokaisen kan­nat­tai­si se lukea? Antin ajatelmat David Foster Wallecen kirjan luennasta saavat nyt jatkoa.
Päättymätöntä riemua Sofiassa
14.3.2022
Onko kirja tarpeeksi hyvä, että se kannattaa lukea? Yö­pöy­däl­lä­ni ja muilla hyllyillä on vinoja pinoja kirjoja, jotka odottavat vuoroaan. Tartun nyt yhteen niistä. Mie­len­kiin­tois­ta nähdä, vastaako lu­ku­ko­ke­mus teoksen nimeä.

Arkisto

An­ti­kva­ri­aat­ti Sofia

Vuorikatu 5

00100 Helsinki

(Sijaintimme kartalla)


palvelu@antikvariaattisofia.fi

040 4640095

Au­kio­loa­jat

Maanantai - perjantai

klo 11–18


Lauantai

klo 11–16

Copyright Antikvariaatti Sofia Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.